E fa'afefea ona fa'amaopoopo le atina'e o fa'ato'aga savili ma le puipuiga o le si'osi'omaga?

Fautuaga Autu: I le faagasologa o le atinaʻeina o le malosi o le matagi, e tatau ona fuafua lelei auala ma auala, ma faʻavae ma faʻaleleia le faiga o le vaavaaiga.

Tala Fou Feso'ota'iga o le Malosi o le Savili: Long Island Wind Power na tu'uina atu le avanoa i manu felelei.Faatasi ai ma le talepeina o uila afi, o taumafaiga mo le puipuiga o le siosiomaga ua mauaa loloto i loto o tagata.O le savili turbines ua aveese i lenei taimi o loʻo i totonu o le Long Island National Nature Reserve.O le faʻaogaina o seti afi ua faʻaleagaina ai le siʻosiʻomaga o le faʻasao, ua matua aʻafia ai le paleni o ituaiga, aemaise lava le nofoaga, femalagaiga ma le siosiomaga ola o manulele.I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le malosi o le atinaʻeina o le malosi o le matagi i totonu o le ogatotonu ma le itu i saute o Saina, o le sootaga i le va o le malosi o le matagi ma le siosiomaga ua sili atu ma sili atu le gauai.O a la a'afiaga ole malosi ole matagi ile siosiomaga?

1. Le aʻafiaga o le malosi o le matagi i luga o le siʻosiʻomaga O le aʻafiaga o le malosi o le matagi i luga o le siosiomaga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: taimi o le fausiaina ma le vaitaimi o galuega, lea e mafai ona suʻesuʻeina mai vaega o le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga, siosiomaga faʻalogo, siosiomaga vai, siosiomaga ea. , ma otaota malo.I le faagasologa o le atinaʻeina o le malosi o le matagi, e manaʻomia le fuafua lelei o auala ma auala, faʻavae se faiga e vaavaaia lelei, ausia le fausiaina o le malamalama, ma le faʻatinoina o le puipuiga o le siosiomaga e tusa ai ma faʻamaoniga o le puipuiga o le siosiomaga, ina ia faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le atinaʻeina o le matagi. le si'osi'omaga o le si'osi'omaga i se tulaga mata'utia.Fai le galuega toe fa'aleleia o la'au i le vave e mafai ai.

2. Faʻafefea ona aloese mai le lamatiaga o le puipuiga o le siosiomaga i le poloketi i le amataga o le atinaʻeina o le malosi o le matagi

1. Faia se galuega lelei o le filifilia o nofoaga ma le faʻatinoga i le amataga.

O le nofoaga puipuia e mafai ona vaevaeina masani i vaega autu, vaega faʻataʻitaʻi ma nofoaga paʻu e tusa ai ma le vaega.O le nofoaga o le faatoaga matagi e tatau ona aloese mai le nofoaga autu ma le vaega faataitai o le natura faaleoleo.Pe o avanoa le nofoaga pa'u e tatau ona fa'atatau i le fa'atagaga a le matagaluega o le puipuiga o le si'osi'omaga.Ole filifiliga ole nofoaga ole fa'ato'aga matagi e tatau ona fetaui ma mana'oga mo le fa'aogaina o fanua.

2. O le nofoaga o ili, fuafuaga o auala, fuafuaga o auala, ma le nofoaga o nofoaga booster e tatau ona ausia uma manaoga o le puipuiga o le siosiomaga.

O sini autu o le puipuiga o le siosiomaga o faatoaga matagi e masani lava ona aofia ai: nofoaga e nonofo ai i totonu o se vaega patino o le vaega o le poloketi, puipuiga o mea faʻaleaganuʻu, nofoaga vaʻaia, punavai ma nofoaga maaleale ecologically, ma isi. I le faagasologa o le atinaʻeina o faatoaga matagi, suʻesuʻe atoatoa. sini mo le puipuiga o le siosiomaga ma fa'ailogaina, ma fa'aitiitia le a'afiaga o le si'osi'omaga e ala i le iloiloina o le mamao saogalemu i le faiga o le mamanu o fa'ato'aga matagi.

E ala i le tuʻufaʻatasia o faʻamanuiaga o le siosiomaga o le malosi o le matagi ma le faʻatinoina o le puipuiga o le siosiomaga i le atinaʻeina o le malosi o le matagi, o le aʻafiaga o le siosiomaga e mafai ona tausia i totonu o se vaega e mafai ona pulea.


Taimi meli: Mati-26-2022