E fa'afefea ona fa'amaopoopo le atina'e o fa'ato'aga matagi ma le puipuiga o le si'osi'omaga?

Tala Fou mai le Wind Power Network: Long Island Wind Power na maua ai le avanoa i manu felelei.Faatasi ai ma le aveeseina o uila afi, o taumafaiga mo le puipuiga o le siosiomaga e mauaa loloto i loto o tagata.O le savili turbine na talepe i lenei taimi o loʻo i totonu o le Long Island National Nature Reserve.O le faʻaogaina o le afi afi ua faʻaleagaina ai le siʻosiʻomaga o le faʻasao ma matua afaina ai le paleni o ituaiga, aemaise lava le nofoaga, femalagaiga ma le siosiomaga ola o manulele.I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le malosi o le atinaʻeina o le malosi o le matagi i totonu o le ogatotonu ma le itu i saute, o le sootaga i le va o le malosi o le matagi ma le siosiomaga ua sili atu le gauai.O a la a'afiaga ole malosi ole matagi ile siosiomaga?

1. Le aʻafiaga o le malosi o le matagi i luga o le siosiomaga O le aʻafiaga o le malosi o le matagi i luga o le siosiomaga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: o le taimi o le fausiaina ma le taimi o galuega, lea e mafai ona suʻesuʻeina mai vaega o le aʻafiaga o le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga, siosiomaga acoustic. , siosiomaga vai, siosiomaga ea, ma otaota malo.I le faagasologa o le atinaʻeina o le malosi o le matagi, e manaʻomia le fuafuaina lelei o auala ma auala, faʻatūina se faiga faʻatonutonu lelei, ausia le fausiaina o le malamalama, faʻatinoina le puipuiga o le siosiomaga e tusa ai ma faʻamaoniga o le puipuiga o le siosiomaga, ma faʻaitiitia le aʻafiaga o le atinaʻeina o le savili i luga o le siʻosiʻomaga. siosiomaga i se tulaga pulea.A mae'a le vaitaimi fau, Fai se galuega lelei o le toe fa'aleleia o la'au i le vave e mafai ai.

2. Faʻafefea ona aloese mai le lamatiaga o le puipuiga o le siosiomaga i le poloketi i le amataga o le atinaʻeina o le malosi o le matagi

1. Fai se galuega lelei i le filifilia o nofoaga ma le faʻatinoga i le amataga.

O nofoaga puipuia e masani ona vaevaeina i vaega autu, nofoaga faataitai, ma sone pa puipui.O le nofoaga o fa'ato'aga matagi e tatau ona 'alo'ese mai nofoaga autu ma nofoaga fa'ata'ita'i o fa'asao fa'anatura.Pe o avanoa le sone pa puipui e tatau ona tu'ufa'atasia ma fa'amatalaga a le matagaluega o le puipuiga o le si'osi'omaga.Ole filifiliga ole nofoaga ole fa'ato'aga matagi e tatau ona ogatasi ma mana'oga ile fa'aogaina ole fanua.

2. O le nofoaga o uila afi, fuafuaga o auala, fuafuaga o auala, ma le nofoaga o nofoaga booster e tatau uma ona ausia manaoga o le puipuiga o le siosiomaga.

O sini autu o le puipuiga o le siosiomaga o faatoaga matagi e masani lava ona aofia ai: nofoaga e nonofo ai i totonu o se vaega patino o le vaega o le poloketi, puipuiga o mea faʻaleaganuʻu, nofoaga vaʻaia, punavai, ma nofoaga maaleale ecologically, ma isi. I le faagasologa o le atinae o faatoaga matagi, atoatoa. su'esu'e sini mo le puipuiga o le si'osi'omaga ma fa'ailoga.I le faagasologa o le mamanu o faatoaga matagi, aloese mai le mamao saogalemu e faaitiitia ai le aafiaga i le siosiomaga.

O le tuʻufaʻatasia atoatoa o aoga o le siʻosiʻomaga o le malosi o le matagi ma le faʻatinoina o le puipuiga o le siosiomaga i le atinaʻeina o le malosi o le matagi, o le aʻafiaga o le siosiomaga e mafai ona tausia i totonu o se vaʻaiga faʻatonutonu.


Taimi meli: Oke-25-2021