Fa'atomuaga Fa'avae ile Feso'ota'i o le Fa'ato'aga Savili i le Fa'alapotopotoga Malosi

Wind Power Network News: O punaoa o le savili o punaoa faʻafouina faʻafouina o loʻo i ai tulaga faʻapisinisi ma tetele tau atinaʻe ma e le uma.E mafai ona tatou fausia fa'ato'aga matagi i nofoaga o lo'o iai tulaga lelei tau atina'e, ma fa'aoga fa'ato'aga matagi e fa'aliliu ai le malosi o le savili i le malosi eletise talafeagai.O le fausiaina o faʻatoʻaga matagi e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o punaoa faʻanatura, faʻaitiitia le faʻaleagaina o le siosiomaga e mafua mai i le tuʻuina atu o kasa faʻaleagaina e pei o le susunuina o le koale, ma i le taimi lava e tasi e faia ai se sao lelei i le faʻalauiloaina o le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lotoifale.

O le tele o le eletise e liua e fa'ato'aga matagi e le mafai ona ulufale sa'o i le faitau afe o aiga, ae e mana'omia ona feso'ota'i i le eletise, ona ulufale atu lea i le faitau afe o aiga e ala i le eletise.

E leʻi leva talu ai, o le "Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge" na tatalaina aloaia i fefaʻatauaiga, lea e fesoʻotaʻi ai Hong Kong, Zhuhai ma Macau.Pe le o le auala e maua ai se “auala laupapa”?E feso'ota'i ma le fa'ato'aga matagi i le tasi pito ma le afe o aiga i le isi pito.E faʻapefea la ona fausia lenei "alalaupapa"?

Tasi|Aoina fa'amatalaga

1

Fa'amatalaga tu'u mai e le vaega fau fa'ato'aga matagi

Le lipoti o suʻesuʻega faʻapitoa ma iloiloga o manatu o le faʻatoʻaga matagi, pepa faʻamaonia a le National Development and Reform Commission, le lipoti o le mautu o faatoaga matagi ma iloiloga manatu, lipoti o le malosi o le faʻatoʻaga matagi ma iloiloga o manatu, faʻamaonia e le malo pepa faʻaaoga fanua, ma isi. .

2

Fa'amatalaga tu'u mai e le kamupani sapalai eletise

Le tulaga o loʻo i ai nei o le eletise i le nofoaga o loʻo i ai le poloketi, o le faʻafanua faʻafanua o le grid, le avanoa o le malosi fou i luga o le poloketi, le tulaga o substations o loʻo i ai le poloketi, le faʻaogaina o auala, le maualuga ma le laʻititi. uta ma uta fa'ata'ita'iga, le fa'atulagaina o masini fa'afoliga mana taui, ma isi.

Lua|Tulafono Fa'asinomaga

Le lipoti o suʻesuʻega talafeagai o le faʻatoʻaga matagi, tulafono faʻapitoa mo le avanoa i le eletise, tulafono faʻapitoa mo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, le faʻavae o le faʻatulagaina o taui o le malosi, le saogalemu ma le mautu o taʻiala, taʻiala faʻapitoa mo le eletise ma le malosi faʻamalosi, ma isi. .

Tolu|Autu autu

O le avanoa o fa'ato'aga matagi e masani lava o le fausiaina o "alalaupapa".E le aofia ai le fausiaina o fa'ato'aga matagi ma le eletise.E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga o manaʻoga maketi eletise ma fuafuaga faufale fesoʻotaʻi i totonu o le itulagi, e ala i le auʻiliʻiliga ma le faʻatusatusaina o le faʻaitulagi o le eletise tuʻuina atu vaega o uta, faʻasologa o uta o le substation ma uiga faʻatoʻaga matagi, faʻatusatusaga paleni eletise e faia e fuafua ai le taumafaina o fa'ato'aga matagi i nofoaga fa'aitulagi o lo'o tu'uina atu ai le eletise ma so'o fa'atasi.talanoaina le matafaioi ma le tulaga o le faatoaga matagi i le faiga;su'esu'e le fuafuaga o feso'ota'iga fa'ato'aga matagi;tu'u i luma ole fa'ato'aga fa'ato'aga fa'ato'aga fa'aupuga fa'aupuga fa'aeletise ma mana'oga mo le filifilia o ta'iala o mea tau eletise.


Taimi meli: Oke-19-2021